088 - 100 20 30

Camerabeveiliging op maat

Feelsafe vindt het belangrijk dat de juiste camera’s op strategische plekken hangen. Strategische plekken zijn bijvoorbeeld: bij de kassa, een kluisruimte, een voor- en achterdeur, of buitenterrein waar goederen liggen opgeslagen. Het is ook belangrijk wat het doel is van de camera’s: wilt u alleen waarnemen, dan zijn een aantal overzichtscamera’s voldoende.

lees verder...

Onderhoudscontract

Bij een professioneel camerabeveiligingssysteem is onderhoud noodzakelijk. Daarom komt Feelsafe eens in het jaar bij u het systeem nakijken. Door een onderhoudscontract weet u zeker dat het systeem werkt in geval van calamiteiten.

lees verder...

Leasen

Feelsafe heeft uit de praktijk geleerd dat bedrijven de aanschaf van een camerabeveiligingssysteem niet altijd in één keer kunnen veroorloven, dit terwijl camerabeveiliging toch vaak noodzakelijk is voor de ondernemer. Voor een vast bedrag per maand kunt u uw bedrijf volledig laten voorzien van camerabewaking door Feelsafe!

lees verder...

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Contact

Wilt u meer weten over Feelsafe en hoe wij u als organisatie kunnen helpen, bel dan naar onderstaand nummer. Uiteraard kunt u bij ons terecht als u ook andere vragen heeft.

Feelsafe B.V.
Stoelmatter 32
2292 JL Wateringen
088-100 20 30
info@feelsafe.nl